Uit de Kunst in Bilthoven 2010

Vrijdag 28 mei start voor de tweede keer de kunstmanifestatie ’Uit de Kunst. Een week lang wordt het werk van kunstenaars van Nik&Co en een aantal gastkunstenaars in de etalages van winkels op de Julianalaan, Nachtegaallaan, Emmaplein, Vinkenplein en winkelcentrum de Kwinkelier in Bilthoven geëxposeerd.
Werk van mij is te zien bij Poncius en Bubbles & Blessings. 
De feestelijke start is op vrijdag 28 mei om 19 uur in De Tent op het Vinkenplein. Loop mee met de avondtour over de rode loper! 
Zaterdag 29 mei 10.00 – 17.00 ben ik aanwezig bij Poncius. Hier exposeer ik nieuw werk dat geïnspireerd is op muziek van Miles Davis. DJ Sem draait live vinyl platen van hem tot 21 uur en Joris Kleijs van Wijnkoperij J. Baas & Zn schenkt heerlijke wijnen! 
De rest van de week is mijn werk te zien bij Poncius Stijl in interieur (Julianalaan 8a in Bilthoven) en Bubbles & Blessings (Vinkenlaan 25 in Bilthoven).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.