Giclées en kunstkaarten

Ab Talmon | Tulpen #1 | acryl op linnen | 80 x 100 cm.

Er is altijd veel vraag geweest naar 2 werken (Engel en Tulpen) die niet te koop zijn. Daarom heb ik nu van beide schilderijen een prachtige Certified Art Giclée™ laten maken in een gelimiteerde oplage van 25 stuks. Exemplaren zijn ingelijst te koop voor € 495,- per stuk. Daarnaast zijn er van 5 werken kunstkaarten te koop op A5 formaat. … Read More

Kunst en Living in Ahoy’ Rotterdam 9 t/m 11 december

Van vrijdag 9 december t/m zondag 11 december ben ik met een grote stand te vinden op de Kunst en Living in Ahoy’. Dit jaar met zowel schilderijen als fotografie en misschien zelfs een video-installatie, die ik samen met collega Mariette Meijers heb gemaakt. Wil je komen? Neem dan even contact op voor vrijkaarten!    

Kunstgids 2011 (Ned/Engels)

Ook in 2011 heb ik weer een plaats in de nieuwe Kunstgids Kunstenaars 2011, die dit jaar tweetalig is uitgevoerd (Ned en Engels) en verkrijgbaar bij de betere boekhandels, VVV kantoren, grote warenhuizen en via www.kunstgids-nederland.nl. Je kunt het boek ook bij mij bestellen.

Art Event 2011 in Antwerpen – Belgie

Art Event 2011 in Antwerpen – Belgie Ik heb goede herinneringen aan mijn deelname aan Art Event 2009, daarom ben ik daar dit jaar ook weer te vinden met schilderijen en fotografie. De expositie start vrijdag 25 november en duurt tot en met zondag 27 november 2011. Een aanrader! ANTWERP EXPO Jan Van Rijswijcklaan 191 2020 Antwerpen

Nationale Kunstjaarbeurs Amsterdam 2011

De Kunstjaarbeurs is voor alle liefhebbers van hedendaagse beeldende kunst. Zeker ook voor kunstkopers, -handelaren en -verzamelaars. De verscheidenheid in uitbeeldingen, in formaten, in stijlen en in prijzen is groot. Vrijwel alle kunstuitingen zijn dan ook te zien en tegen vriendelijke prijzen rechtstreeks van de kunstenaars te koop.

Land’s End Home, Utrecht

In 2011 is er een doorlopende expositie met regelmatig wisselend werk in Land’s End Home, Burg Reigerstraat 15/17, Utrecht. Zie www.landsendhome.nl

30 tot 50% atelierkorting tijdens Kunstroute 2011 De Bilt en Bilthoven

Leef! video installatie Ab Talmon en Mariëtte Meijer

Traditiegetrouw wordt door Kunstkring BeeKk weer de Kunstroute De Bilt en Bilthoven 2011 georganiseerd in het derde weekend van juni (zaterdag 18 en zondag 19 juni 2011). Dit jaar is gekozen voor het thema LOST (vergeten, verloren gegaan….). Ik doe dit jaar voor de tweede keer mee met zowel schilderijen,  fotografie als video. Als je tijdens dit weekend werk koopt, … Read More

Uit de Kunst Bilthoven 2011

Ab Talmon | Peace of Mind | acryl op linnen | 100 x 150 cm.

Dit jaar wordt Uit de Kunst in Bilthoven georganiseerd op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei 2011. Ik zal met Mariette Meijers deelnemen met een video installatie in het voormalige postkantoor aan de Julianalaan in Bilthoven en met 2 schilderijen bij van Dort Fashion aan de overzijde van de Julianalaan. Kom kijken en een drankje halen!

Hotel Pulitzer Art Gallery, Amsterdam

Van 1 december 2010 t/m 28 februari 2011 exposeren tijdens de Winter Art Collection in de Hotel Pulitzer Art Gallery in Amsterdam is wel heel speciaal. De art gallery is gesitueerd in de prachtige tuin van het hotel en 24/7 toegankelijk voor publiek.

Kunstgids 2010

Ik heb nog enkele exemplaren van de Kunstgids Kunstenaars 2010, die te koop zijn voor 8 euro i.p.v. 16,50. Stuur even een mail voor meer informatie.